Запознайте се със 6 типа пениси, за да сте готови за всичко

Запознайте се със 6 типа пениси, за да сте готови за всичко

Сексът за пръв път с нов партньор носи емоции и наслада, очаквана и от двете страни. Ако сте прекарали известно време, опознавайки се с мъжа, то навярно чакате с нетърпение моментът, в който интимната близост ще стане факт. Наред с това, че няма как да избягате от рутината и опита, който имате с предишни партньори, сме сигурни, че имате определени очаквания за това как ще е този „първи път“.

Дори и да усещате повече от силна симпатия и вече сте установили, че имате не само общи интереси, но и дори нещо повече, интимните ласки могат да бъдат както пламенни и горещи, така и разочароващи, ако нещата не са такива, каквито сте очаквали, преди и двамата да останете без дрехи.

Ще ви разкажем за най-често срещаните типове пениси, които в нашите очи са точно 6 на брой. Всеки от тях може да ви даде наслада и дори и първоначално да не останете очаровани, с малко хитрини може да се радвате на пълноценен сексуален живот.

Дебел и дълъг

Това е общия случай е мечтата на всяка жена. Внимавайте, обаче какво си пожелавате. Прекалената дължина и дебелина носи задоволство, но ако чисто физиологично вашето влагалище е по-тясно може да изпитате значителен дискомфорт.

За любителите на грубия секс това може да се окаже дори и опасно, защото наранявания на меките тъкани са напълно възможни, като в определени случи може дори да се стигне и до разкъсвания.

Ако партньорът ви се окаже именно с такъв пенис е добре да имате под ръка лубрикант. Имайте предвид, че ако размерите наистина са внушителни психологическата граница по пътя към аналния секс може да се окаже трудна за прекрачване.

Дебел и къс

Това не е идеален вариант, но е за предпочитане през номер четири, за който ще предпочетете след малко. Малкият размер се компенсира с дебелина. Така проникването може да не е толкова лесно, но за сметка на това в последствие ще имате изпълващо усещане, което ще ви задоволи.

Отново трябва да обърнем внимание на факта, че при проникване е добре да се използва подходящ лубрикант, който да помогне да се отпуснете, за да може да се насладите максимално на секса.

Тънък, но дълъг

Тази форма може и да ви озадачи в първия момент, но ви обещаваме, че бързо не само ще свикнете, но и ще ви хареса. По-малкия обем се компенсира от дължината. По този начин няма да се притеснявате, ако в миналото сте имали травмиращи спомени от болезнено проникване.

Формата и размерът на този тип пениси позволяват дълбокото навлизане във влагалището и по този начин стимулацията на G точката. Ако до този момент не сте имали тази възможност с този тип пениси имате огромен шанс това да се случи.

Тънък и малък

Тук нещата могат да ви се сторят отчайващи, но не бързайте с изводите. На първо място трябва да сте наясно, че няма универсални мерки, които да класифицират пенисите като малки и големи. Все пак трябва да кажем, че има усреднени стойности, които са наложени сред различните раси и техните представители от мъжки пол.

Азиатците имат значително по-малки членове, в сравнение с представителите на бялата раса. Всички те от своя страна се превъзхождат убедително от негро-австралоидната раса.

Ако все пак срещнете мъж с малък и тънък пенис трябва да имате предвид, че е напълно възможно сексът с него да е задоволителен и не трябва да подхождате предубедено.

Изкривен под ъгъл

Това става видимо едва след ерекцията. В зависимост от особеностите може да става въпрос за малко и едва забележимо изкривяване или значително, което ви се струва дори притеснително.

Лекото закривяване е в състояние да увеличи насладата от секса, но ако става въпрос за втория вариант може да се озадачите и да изпитате и лека болка по време на секс. Липсата на права форма не е проблем при самото проникване, но може да се окаже такъв по време на сексуалния акт.

Партньорът ви трябва да е наясно с тази особеност на физиологията си и да е внимателен, за да не ви нарани. Веднъж щом свикнете с формата на пениса, тя гарантирано ще ви носи наслада, без значение дали става въпрос за проникване или просто искате да го подържите в ръка.

С голяма главичка

Първият път, когато видите такъв пенис ще останете изненадани, а може и да се притесните. Факт е, че проникването е трудно, но веднъж щом се случи може да се окажете само за секунди в рая на сексуалните си мечти.

Голямата главичка е стимулираща и се усеща по феноменален начин. Няма как да се опише с думи, но това което можем от личен опит да ви кажем е, че благодарение на специфичната форма ще получите невиждано до този момент едновременно изпълване и стимулиране.